Ккал на порцію: 530
БЖВ на порцію: 48 24 26
Наріжте картоплю брусочками та варіть у бульоні на слабкому вогні 20 хв після закипання. Додайте чебрець.
Тим часом, змастіть куряче філе вершковим маслом, додайте чебрець та посоліть.
Покладіть на холодну пательню стороною з вершковим маслом, увімкніть мінімальний нагрів та смажте з кожної сторони по 15 хвилин. Після цього зніміть з пательні та залиште в теплому місці.
Дістаньте готову картоплю, а бульон виваріть, щоб його об'єм скоротився втричі. Додайте каперси, сік лимону, вершкове масло, доведіть до кипіння і вимкніть вогонь – соус готовий.
Зробіть надрізи на картоплі, посоліть та обсмажте на вершковому маслі.
Розріжте вздовж курячу грудку та викладіть на тарілку. Поряд додайте соус, смажені бруски картоплі та салат Маш.