Ккал на порцію: 494
БЖВ на порцію: 25 38 14
Запікайте перепілку у духовці впродовж двох годин при температурі 90С.
Тим часом, відваріть картоплю, моркву, яйця та горошок. Картоплю і моркву очистіть від кожури та наріжте маленьким кубиком. Також наріжте кубиком курячі яйця. Викладіть все, окрім перепелиних яєць, у посуд для змішування.
Додайте розділене на волокна мʼясо відвареного краба та майонез. Добре перемішайте.
Коли перепілка готова, розділіть її на частини (філе та бедро). Викладіть салат на посуд для подачі.
По колу викладіть розрізані навпіл перепелині яйця. З одного боку викладіть перепілку, а з іншого - мʼясо краба. Прикрасьте червоною ікрою, кропом та листям петрушки і подавайте на святковий стіл.