Відділяємо листя капусти для голубців. Нарізаємо цибулю та моркву
Від капусти відрізаємо плодоніжку. Бланшуємо капусту (по 20 секунд на кожен шар) — зняли шар і ще 20 секунд.
Варимо рис: попередньо важливо його промити до прозорого стану, рис заливаємо 1:2 і варимо до готовності.
Готуємо відвар з грибів, додаємо гриби та варимо 20 хвилин, проціджуємо та залишаємо гриби для начинки.
Готуємо засмажку: обсмажуємо цибулю, моркву та часник, додаємо томатну пасту, гриби та рис і готуємо до напівготовності. Перемішуємо та загортаємо у листя капусти.
Готуємо соус у глибокій каструлі: додаємо відвар, томатну пасту, кокосові вершки. Викладаємо туди голубці, вони мають томитися у соусі близько 30 хвилин.
Викладаємо на тарілку, смачного!