Доводимо в сотейнику бульон до кипіння, додаємо пасту Том Ям і варимо близько 3 хвилин.
Далі додаємо нарізані гриби та цибулю шалот. Варимо 2 хвилини. Додаємо томати та чищені креветки, перець чилі і варимо 3 хвилини.
Доводимо до смаку лаймовм фрешем, рибним соусом. пальмовим цукром та пастою Нам Прік Пао.
Перекладаємо у тарілки, прикрашаємо розшарованими кокосовими.
Манго стікі райс
Три види збитого масла
Брускети з ікрою ряпушки, щуки та сигі
Деруни зі страчателлою та ікрою щуки
Котлети з ікрою судака
Інжир зі страчателлою
Вівсянка з тунцем
Вирізка в соусі black-pepper
Томатний булгур з баклажаном
Кацу сандо з баклажаном
Тайський салат з грибами
Запечена тріска з оливками та в'яленими томатами
Зелена гречка з насінням
Боул з хумусом та молодою капустою
Зелена паста з буратою