Кокосове молоко доводимо до кіпіння, додаємо пасту Том Кха та листя, яке іде до пасти. Варимо близько 3 хвилин. Додаємо нарізану курку, варимо 3-4 хвилини, додаємо рибний соус та сіль.
Додаємо до майбутньго супу нарізані гриби, томати та цуибулю. Варимо близько 3 хвилин. Доводимо до смаку пальмовим сиропом на рибним соусом. Перекладаємо в тарілку, прикрашаємо зеленню та чілі.
Манго стікі райс
Три види збитого масла
Брускети з ікрою ряпушки, щуки та сигі
Деруни зі страчателлою та ікрою щуки
Котлети з ікрою судака
Інжир зі страчателлою
Вівсянка з тунцем
Вирізка в соусі black-pepper
Томатний булгур з баклажаном
Кацу сандо з баклажаном
Тайський салат з грибами
Запечена тріска з оливками та в'яленими томатами
Зелена гречка з насінням
Боул з хумусом та молодою капустою
Зелена паста з буратою