Розрізаємо свіжий ананас навпіл, робимо на ньому розрізи та дістаємо філе. Готуємо соус стір-фрай: змішуємо в сотейнику соєвий соус, устричний соус і цукор, доводимо до кипіння.
Обсмажуємо на соняшниковій олії шматочки курячого стегна близько 3 хвилин, потім дістаємо їх із вока.
Подрібнюємо часник та імбир, перетираємо у ступці до пасти. Додаємо в сковорідку й обсмажуємо разом із подрібненою цибулею кілька хвилин. Додаємо яйце та перемішуємо.
Додаємо холодний варений рис (краще вчорашній), куркуму, білий перець, цукор, рибний соус, соус стір-фрай і кеш’ю. Активно перемішуємо.
Додаємо філе ананасу (приблизно 100 г на 2 порції) та обсмажену курку, смажимо ще близько 2 хвилин.
Знімаємо з вогню, додаємо нарізану зелену цибулю, перемішуємо й викладаємо страву в половинку ананасу. Прикрашаємо слайсами огірка та кінзою.