Варимо пасту у киплячій воді на 2 хвилини менше ніж вказано на пакуванні. Після цього перекидаємо в дуршляк і промиваємо під холодною водою. Просушуємо сухими рушниками.
Наливаємо у каструлю або сотейник соняшникову олію, розігріваємо до 180 градусів і обсмажуємо половину вареної локшини близько 2 хвилин, щоб вона стала хрумкою та набула яскраво-жовтого кольору. За допомогою сита перекладаємо локшину на сухий рушник, який вбере в себе зайвий жир.
У сотейнику на соняшниковій олії осбмажуємо пасту као сой близько 2 хвилин. Додаємо куркуму та карі і постійно помішуючи смажимо протягом 2 хвилин на маленькому вогні. Додаємо рибний та соєвий соус, перемішуємо, додаємо сіль та кокосовий цукор та обсмжуємо ще хвилину.
Додаємо курячі ніжки та смажимо, постійно помішуючи, близько 5 хвилин, щоб курка увібрала смак пасти та спецій.
Додаємо кокосове молоко, доводимо до кипіння і варимо близько 40-45 хвилин до готовності курки. Мясо повинно легко зніматись з кістки.
Нагріваємо варену локшину в киплячій воді, близько 30 секунд. Викладаємо на тарілку, зверху кладемо курячу ніжку та заливаємо карі, який залишися у сотейнику. Зверху викладаємо смажену у фритюрі локшину. Прикрашаємо розшарованими кокосовими вершками.
В окрему тарілку викладаємо слайси лайму та цибулі, зверху додаємо кінзу та пак чой. Окремо у соусник викладаємо соус нам прік пао і додаємо за смаком. Смачного!