Ккал на порцію: 934
БЖВ на порцію: 26 49 91
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Доведіть воду до кипіння, трохи посоліть і додайте в неї пасту. Варіть близько 2х хвилин.
Паралельно розтопіть вершкове масло на теплій сковороді, додайте трохи води з пасти, перемішайте, покладіть пасту і все ще раз добре перемішайте.
Викладіть пасту в тарілку і зверху додайте ікру. Вуаля!
Смузі на мигдалевому
Ккал на порцію: 192
БЖВ на порцію: 5,2 14 16
Тірадіто з лангустина
Ккал на порцію: 542
БЖВ на порцію: 40 34 18
Гребінці на грилі
Ккал на порцію: 450
БЖВ на порцію: 15 35 21
Паска з цукатами
Ккал на порцію: на 1 паску 2280
БЖВ на порцію: 39 72 374
Сендвіч з тунцем
Ккал на порцію: 520
БЖВ на порцію: 26 32 35
Овочеві оладки з кремом тофу
Ккал на порцію: 666
БЖВ на порцію: 9,4 54 39
Веган лассі
Ккал на порцію: 442
БЖВ на порцію: 6 20 66
Баклажан з шинкою ганда і парміджано
Ккал на порцію: 470
БЖВ на порцію: 28 34 13
Лобіо
Ккал на порцію: 346
БЖВ на порцію: 16 7,6 59
Тофніки
Ккал на порцію: 541
БЖВ на порцію: 20 20 76
Сендвіч з веган лососем
Ккал на порцію: 461
БЖВ на порцію: 9 23 60
Хумус
Ккал на порцію: 617
БЖВ на порцію: 18 42 48
Морквяний торт «Гуд»
Ккал на порцію: 894
БЖВ на порцію: 6,8 69 64
Веган корн дог
Ккал на порцію: 621
БЖВ на порцію: 15 31 71
Запечена Горгондзола з грушею
Ккал на порцію: 819
БЖВ на порцію: 30 41 95