Запікаємо баклажан десь 30хв(в залежності від розміру) Знімаємо шкіру, та формуємо стейк трішки меньше розміру хліба.
Паніруємо в борошні, яйці та сухарях та обсмажуємо у фритюрі до золотистої скоринки.
Робимо тонкацу соус Кетчуп замішуємо з умамі пастою та фруктовим пюре. Робимо кунжутний майонез. Змішуємо майонез, кунжутну олію та спецію фурікакє Нарізаємо хліб слайсами 15мм
Капусти шинкуємо тонкою соломкою та замішуємо з кунжутним майонезом.
Викладаємо на хліб наш кунжутний коул слоу, далі баклажан, інший слайс хліба змащуємо соусом тонкацу, потім тонка соломка огірка.
Зʼєднали даі частини та розрізаємо навпіл наш сендвіч
Смачного!