Розморозити попередньо креветки. На шпажку одягаємо 5 креветок.
Подрібнюємо зелень та натираємо часник та цедру цілого лимону. Викладаємо масло зверху на дошку та перемішуємо.
Розрізаємо навпіл булочки та щедро змащуємо маслом.
Змащуємо креветки на викладаємо на гриль і обсмажуємо до хрусткої скоринки з обох сторін.
Готуємо майонез: Додаємо гірчицю, сік з половинки лимону, яйце та додаємо олію та взбиваємо блендером до однорідної маси. Додаємо соєвий соус та перемішуємо. Опціонально можна подрібнити та додати гострий перець чилі до майонезу.
Відрізаємо слайс томату та викладаємо на нижню булочку, зверху додаємо майонез, шпинат на креветки. І на креветки додаємо ще соус. Накриваємо зверху булочкою і готово.