Буженину обсмажуємо на оливковій олії з усіх сторін до золотистого кольору. Після цього додаємо вершкове масло часник та гілочку розмарину.
І під нахилом поливаємо буженину олією протягом 3 хвилин, для того, щоб розмарин та часник дали свій смак.
Перекладаємо буженину у форму для запікання та зверху викладаємо розрізаний навпіл часник та розмарин і відправляємо запікатись на 120 градусів на 2,5 години.
Подрібнюємо всю зелень та додаємо у глибоку місткість, до неї додаємо анчоуси, каперси та 2 зубчики часнику, яблучний оцет та оливкову олію та ретельно перемішуємо.
Моркву ріжемо на четвертинки, знімаємо шкірку з гарбуза та ріжемо його на часточки. Гарбуз обсмажуємо на оливковій олії протягом 1 хвилині з кожної сторони. Те ж саме робимо з морквою, тільки 2 хвилини. Додаємо овочі до буженини та запікаємо 10 хвилин.
В кінці змінюємо температуру у духовці на 180 та запікаємо 15 хвилин для утворення скоринки.
Викладаємо у посуд для подачі, та овочі та зверху на овочі додаємо соус. Смачного!