Доставка

recipes-foto
  • 1,5 години

Автор рецепту: Анастасія Балабанова

Шоколадно-вишневий бенто з кокосовим кремом

  • Цукор білий 58 г
  • Ванільна есенція 2 порція
  • Какао-масло 10 г
  • Кокосові вершки 130 мл
  • Крупа манна 19 г
  • Агар-агар 2 г
  • Веган блок 15 г
  • Молоко кокосове 30 мл
  • Олія соняшникова 12 мл
  • Яблучне пюре 8 г
  • Псиліум 2 г
  • Оцет яблучний 1 мл
  • Сіль дрібка
  • Борошно пшеничне 40 г
  • Розпушувач 3 г
  • Какао-порошок 10 г
  • Шоколадна паста 20 г
  • Вишневий джем 40 г
  • Фундук подрібнений 10 г
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Анастасія Балабанова