Нарізаємо квардратиками бекон.
Та обсмажуємо його на пательні до золотистої скоринки на середньому вогні без додавання олії.
Після того, як обсмажили бекон перекладаємо його на серветку. Ставимо воду на вогонь та підсолюємо.
Відділяємо жовтки від білків, для приготування соуса нам потрібно 5 жовтків. Готуємо соус: додаємо у глибоку ємність жовткі та 4 ст.л тертого пармезану, ретельно перемішуємо.
Пасту додаємо в окріп та варимо як написано на пакованні.
На розігріту пательню додаємо пасту, соус та бекон, перемішуємо та прогріваємо все разом.
Викладаємо на тарілку, посипаємо пармезаном, додаємо зверху один жовток та чорний перець. Смачного!