Взбиваємо яйця до стійкої піни і додаємо 50 грам цукру за три рази інтенсивно взбиваючи.
Змащуємо форму для випікання вершковим маслом, а інше масло розтоплюємо у сотейнику.
Додаємо трохи борошна у форму для випікання. Очищаємо банани від шкірки та один ріжемо на тонкі слайси, якими після прикрасимо кекс. Інший банан переминаємо виделкою у глибокій тарілці.
Подрібнюємо хаотично горіхи та перекладаємо у ємність до банану та перемішуємо. До яєчної маси додаємо горіхи та банан і перемішуємо, поступово додаємо борошно паралельно перемішуючи.
Перекладаємо масу у форму та викладаємо зверху слайси банану на прикрасу. І відправляємо випікатись на 180 градусів на 25 хвилин.