Ккал на порцію: 959
БЖВ на порцію: 40 55 75
Підготовлюємо всі інгредієнти.
Готуємо тісто на равіолі: додаємо борошно, відділяємо 5 жовтків від білка та додаємо + дрібка солі.
Замішуємо тісто та в процесі додаємо 1 ціле яйце та дрібку оливкової олії. Замішуємо однорідної текстури. Тісто загортаємо у харчову плівку та перекладаємо у холодильник на пів години.
Відділяємо листки петрушки та кінзи та подрібнюємо. Стебло нам знадобляться на прикрасу в кінці.
Зливаємо олію з тунця. У глибоку ємність додаємо тунець та перемішуємо на волокна, додаємо петрушку, сіль, перець та рікотту. Стебло від зелені подрібнюємо на прикрасу.
Розкатуємо тісто на равіолі та ділимо на два листи. Викладаємо начинку 4 рази з проміжком по 2 см один від одного та змащуємо края жовтком. Накриваємо зверху частиною тіста та формуємо равіолі. Розрізаємо на 4 частини та формуємо виделкою краєчка.
В окріп додаємо равіолі та відварюємо 2 хвилин.
Окремо у ємність додаємо масло гі та після готовності додаємо туди равіолі та перемішуємо.
Викладаємо на тарілку, поливаємо маслом гі та посипаємо пармезаном, корінцями зелені та сіллю. Смачного!