У сотейник наливаємо кокосові вершки й нагріваємо до моменту, коли вони почнуть розшаровуватися. Відставляємо вбік до моменту сервірування. Додаємо в сотейник трохи олії й обсмажуємо карі-пасту близько 5 хвилин.
Чистимо креветки: надрізаємо їх до останньої фаланги, дістаємо стравохід і знімаємо панцир. Голову та хвіст не зрізаємо й не викидаємо.
Додаємо до карі-пасти кокосове молоко та бульйон, доводимо до кипіння. Розрізаємо вздовж бебі-кукурудзу й додаємо її у сотейник. Потім додаємо базилік із пакетика та листя кафір-лайму. На середньому вогні варимо близько 5 хвилин. Додаємо очищені креветки й варимо ще 3 хвилини.
Нарізаємо перець чилі слайсами, додаємо в сотейник разом зі свіжим базиліком і вимикаємо вогонь.
Викладаємо карі на тарілку, зверху додаємо ще свіжого базиліку, перець чилі та розшаровані кокосові вершки. До карі подаємо відварений рис жасмін в окремій піалі.