У сотейник додаємо кокосові вершки і нагріваємо до моменту поки вершки почнуть розшаровуватся. Додаємо карі пасту та ретельно перемішуємо. Смажимо близько 5 хвилин.
Чистимо креветки: надрізаємо креветку до останньої фаланги, дістаємо стравохід та знімаємо панцир. Голову та хвіст креветки не зрізаємо та не викидаємо. Додаємо в сотейник кокосове молоко та бульон і доводимо до кіпіння. Розрізаємо вздовж бебі-кукурудзу та додаємо її у сотейник. Після кидаємо базилік з пакетику та кафір лайм. І на середньому вогні варимо близько 5 хвилин. Додаємо чищені креветки та варимо ще 3 хвилини.
Нарізаємо чилі перець слайсами та додаємо в сотейник разом зі свіжим базиліком та вимикаємо вогонь. Викладаємо карі на тарілку, зверху додаємо ще свіжого базиліку, перець чилі та розшаровані кокосові вершки.