Доставка

recipes-foto
  • 20 хвилин (плюс замочування локшини 2-3 години)
  • 2 порції

Автор рецепту: Ілля Сьомін

Пад тай з креветками та тофу

  • Локшина Пад тай 160 г
  • Олія соняшникова 45 г
  • Креветка 8/12 4 шт
  • Тофу 50 г
  • Дайкон соломка 80 г
  • Ростки соєві 80 г
  • Яйцо 2 шт
  • Соус пад тай 100 г
  • Лайм 1/2 шт
  • Арахис 50 г
  • Цибуля зелена на смак
  • Кинза 4 г
  • Цукор 2 ст.л
  • Рибний соус 2 ст.л
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Ілля Сьомін