Замочуємо локшину в теплій воді так, щоб вона повністю її покривала. Залишаємо на кілька годин.
Чистимо креветки: надрізаємо їх до останньої фаланги, дістаємо стравохід і знімаємо панцир. Голову та хвіст не зрізаємо й не викидаємо. Обсмажуємо креветки на соняшниковій олії хвилину та дістаємо з вока.
Нарізаний соломкою дайкон обсмажуємо у воку на тій самій олії близько хвилини. Додаємо тофу, соєві паростки й смажимо ще хвилину. Розбиваємо яйце, перемішуємо, даємо схопитися, після цього змішуємо його з усіма іншими інгредієнтами у воку.
Додаємо локшину, соус Пад Тай і рибний соус. Смажимо близько 2 хвилин, щоб локшина увібрала всі соуси. Повертаємо смажені креветки у вок, додаємо зелену цибулю. Все перемішуємо та знімаємо з вогню.
Викладаємо на тарілку. Поруч подаємо лайм, кінзу, смажену крихту арахісу та цукор.