Варимо пасту у киплячій воді на 2 хвилини менше, ніж вказано на пакуванні. Після цього перекидаємо в друшляк і промиваємо під холодною водою. Просушуємо сухими рушниками.
У каструлю або сотейник наливаємо соняшникову олію, розігріваємо до 180 °C і обсмажуємо половину вареної локшини близько 2 хвилин — до хрумкої текстури й яскраво-жовтого кольору. За допомогою сита перекладаємо локшину на сухий рушник, щоб він увібрав зайвий жир.
У сотейнику на соняшниковій олії обсмажуємо пасту Као Сой близько 2 хвилин. Додаємо куркуму та карі й, постійно помішуючи, смажимо ще 2 хвилини на маленькому вогні. Потім додаємо рибний і соєвий соуси, перемішуємо, додаємо сіль і кокосовий цукор, обсмажуємо ще хвилину.
Додаємо курячі ніжки й смажимо, постійно помішуючи, близько 5 хвилин, щоб м’ясо увібрало смак пасти та спецій.
Вливаємо кокосове молоко, доводимо до кипіння й варимо 40–45 хвилин — до готовності курки. М’ясо має легко відділятися від кістки.
Нагріваємо варену локшину в киплячій воді близько 30 секунд. Викладаємо на тарілку, зверху кладемо курячу ніжку та заливаємо карі, який залишився у сотейнику. Додаємо смажену у фритюрі локшину та прикрашаємо розшарованими кокосовими вершками.
В окрему тарілку викладаємо слайси лайму та цибулі, додаємо кінзу й пак-чой. У соусник викладаємо соус Нам Прік Пао — додаємо за смаком.