Ккал на порцію: 561
БЖВ на порцію: 49 36 14
Розігрйте сковороду, додайте часник, чебрець та олію виноградних кісточок.
Розріжте м'ясо на медальйони та викладіть на сковороду. Смажте з кожної сторони по 3 хвилини на середньому вогні. Потім зніміть з вогню та залиште м'ясо на сковороді ще на 10 хвилин.
Тим часом, розріжте навпіл артишоки. Додайте трюфельну пасту, оливкову олію і перемішайте. На сковороді, де смажилось м'ясо, злегка обсмажте томати чері та дольку лимону.
Викладіть на тарілку заправлені артишоки, руколу, чері, листя петрушки,дольку лимону та слайси пармезану. Наріжте м'ясо слайсами шириною 1,5 см, викладіть на тарілку та приправте сіллю.