Ккал на порцію: 608
БЖВ на порцію: 40 28 51
Залийте рис подвійним об’ємом води, доведіть до кипіння та готуйте на слабкому вогні 10-15хв, або поки рис не почне розкриватися наче поп-корн. Злийте зайву воду.
Тим часом, зніміть шкірку з томатів, попередньо зануривши їх в окроп на 15 секунд та наріжте великим кубиком.
Також дрібно наріжте чорізо, анчоуси та часник.
Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте оливкову олію, вершкове масло та часник. Коли вершкове масло почне пінитись, додайте насіння конопель, чорізо та анчоуси.
Додайте креветки і кальмари та готуйте ще 2 хвилини.
Потім додайте томати, сіль, сік та цедру лайма, та подрібнене листя базиліку. Змішайте та зніміть з вогню.
В глибоку тарілку викладіть з одного боку рис, з іншого – рагу з морепродуктів та чорізо. Соус, що залишився в сковороді, додайте до рису.