Ккал на порцію: 465
БЖВ на порцію: 39 28 14
Відділіть обидва філе крил ската за допомогою ножа, згорніть в формі конверту або навпіл.
Розігрійте вершкове масло, додайте трохи часника, викладіть філе загорнутою стороною до пательні. Готуйте на середньому вогні, поки скат не буде готовий до половини.
Перегорніть, та готуйте ще 2-3 хвилини. Додайте вино, готуйте ще хвилину та зніміть рибу з пательні.
Тим часом,, на іншій пательні розігрійте оливкову олію на середньому вогні, додайте часник та готуйте до золотистого кольору 30-40 секунд. Додайте бруски з цуккіні.
Накрийте поділеними на декілька частин листями Кейлу та посоліть. Накрийте кришкою , або притисніть листя у пательні. Це прискорить приготування капусти, в той же час – не дозволить переготуватися цукіні. Готуйте так 5 хвилин.
Додайте смажені кедрові горіхи.
Викладіть Кейл і цукіні на тарілку,а зверху – крило ската та стружку з чилі.