Ккал на порцію: 934
БЖВ на порцію: 26 49 91
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Доведіть воду до кипіння, трохи посоліть і додайте в неї пасту. Варіть близько 2х хвилин.
Паралельно розтопіть вершкове масло на теплій сковороді, додайте трохи води з пасти, перемішайте, покладіть пасту і все ще раз добре перемішайте.
Викладіть пасту в тарілку і зверху додайте ікру. Вуаля!
Філе міньйон
Мінестроне
Паста з соусом
Ккал на порцію: 749
БЖВ на порцію: 30 34 81
Боул з тунцем
Омлет з перепелиних яєць з анчоусами
Ккал на порцію: 696
БЖВ на порцію: 33 50 26
Персебес
Ккал на порцію: 304
БЖВ на порцію: 30 12 16
Смажена картопля з беконом
Ккал на порцію: 433
БЖВ на порцію: 11 29 35
Сашимі з карабінеросу
Ккал на порцію: 187
БЖВ на порцію: 17 11 2
Восьмініг
Ккал на порцію: 376
БЖВ на порцію: 48 11 15
Джон Дорі
Ккал на порцію: 304
БЖВ на порцію: 36 15 4,6
Скорпена
Ккал на порцію: 489
БЖВ на порцію: 59 20 15
Лангуст
Ккал на порцію: 502
БЖВ на порцію: 36 37 8,5
Омлет з трюфелем
Ккал на порцію: 534
БЖВ на порцію: 18 42 20
Паста з трюфелем
Ккал на порцію: 848
БЖВ на порцію: 16 51 81
Какао на рослинному
Ккал на порцію: 102
БЖВ на порцію: 4,9 3,8 21