Підготовлюємо всі продукти.
Робимо зверху надрізи на фуа-гра. Обсмажуємо на сухій пательні до золотистої скоринки протягом 30 секунд з кожної сторони, солимо. Перекладаємо на серветку.
На ту ж саму пательню додаємо 200 мл червоного вина та випарюємо навпіл.
Додаємо яловичий бульйон 200 мл та випарюємо навпіл до однорідної маси протягом 15 хвилин.
3 зубчики часнику розрізаємо навпіл та дістаємо серцевину.
На стейк додаємо сіль та перець з обох сторін.
Смажимо стейк з обох сторін по 3 хвилини, обсмажуємо по секунді бока.
В кінці додаємо вершкове масло на розігріту пательню, купку чебрецю та часник та постійно поливаємо маслом, яке розтопилось. Прибираємо та залишаємо мʼясо відпочивати на 5 хвилин.
Тоненько нарізаємо багет та відправляємо запікатись на 130 градусів 7 хвилин. Викладаємо крутони, стейк, зверху фуа гра та листочки тімʼяну. Додаємо зверху малдонську сіль, готово.