Ккал на порцію: 477
БЖВ на порцію: 18 37 24
Попередньо відварений початок кукурудзи розріжте на вісім рівних частин.
Змастіть вершковим маслом і обсмажте на грилі до золотистої скоринки.
Тим часом підготуйте пряне масло: у невеликій каструлі розтопіть вершкове масло на середньому вогні до золотистого кольору і появи горіхового аромату. Процідіть масло через серветку, поверніть у чисту каструлю, додайте спеції Togarashi та прогрійте ще 0,5-1 хвилину.
Для приготування зеленого масла бланшируйте базилік: занурте його на кілька секунд у киплячу воду, потім охолодіть в крижаній воді. Просушіть на паперовому рушнику, перебийте в блендері разом з оливковою олією і процідіть через серветку.
Для сервірування викладіть на тарілку лабне, зверху — обсмажену кукурудзу, на кукурудзу — сир Страчателла.
Полийте пряним маслом, посипте підсушеним насінням гарбуза і сушеними пластівцями чилі. По колу легка полийте зеленим маслом, прикрасьте зеленню орегано і посипте Малдонською сіллю.