Ккал на порцію: 901
БЖВ на порцію: 34 62 50
Відварюємо картоплю.
Відрізаємо необхідну кількість тіста. та розкатуємо на поверхні, присипаємо дрібкою борошна.
Формуємо тісто у форму. Викладаємо пергамент, зверху тісто і ще один пергамент. Зверху засипаємо будь-якою крупою, для того, щоб тісто тримало форму та відправляємо у духовку на 180 градусів на 15 хвилин.
З цілого пучка відрізаємо або відламуємо нижню частину та чистимо шкірку.
Картоплю та сир нарізаємо та перебиваємо блендером. Розбиваємо яйця та перемішуємо, додаємо вершки та крохмаль.
Дістаємо з духовки тісто, заливаємо начинку та зверху викладаємо спаржу та відправляємо випікатись на 25 хвилин на 180 градусів.
Дістаємо з духовки. Даємо трохи охолонути та нарізаємо на 4 порції. Смачного!