 
        Ккал на порцію: 666
БЖВ на порцію: 9,4 54 39
 
                        Шовковий тофу перекладаємо у глибоку ємність.
 
                        Додаємо пасту карі, оливкову олію та перебиваємо блендером.
 
                        На терку натираємо цукіні на моркву.
 
                        Капусту та цибулю нарізаємо та перекладаємо у глибоку тарілку, сіль, перець та цукор за бажанням.
 
                        Перекладаємо у глибоку ємність, додаємо борошно, крохмаль, паприку та перемішуємо.
 
                        Обсмажуємо на оливковій олії по 5 хвилин з кожної сторони на середньому вогні. Викладаємо оладок на паперову серветку та збираємо зайву олію.
 
                        Готуємо заправку для салату: змішуємо сіль, перець, сік лайму та олію. Додаємо мікс салату та перемішуємо.
 
                        На тарілку викладаємо оладок, зверху соус з тофу, мікс салату та посипаємо харчовими дріжджами.