Ккал на порцію: 552
БЖВ на порцію: 48 28 20
Відділіть філе від шкіри, приберіть кістки і наріжте шматочками під кутом.
Залийте оцтом та залиште на хвилин 20. Таким чином, риба приготується за допомогою кислоти.
Наріжте цибулю, часник, огірки та кінзу.
Розігрійте пательню з оливковою олією , додайте коріандр, цибулю і через 1 хв часник. Смажте ще 1 хв і зніміть з вогню.
Через 20 хв дістаньте рибу з оцту. Додайте зелену цибулю, кінзу, паприку, перець, сіль, чилі та цукор. Потім додайте суміш з часником і цибулею та соєвий соус. Перемішайте. Додайте огірок.
Готово! Можна залишити в холодильнку на добу, щоб салат настоявся, або подавати одразу.