Ккал на порцію: 878
БЖВ на порцію: 44 62 40
Розкатайте тісто до товщини 5 мм та змастіть яєчним жовтком.
Обсмажте дрібно нарізані гриби з цибулею і часником впродовж 2х хвилин та викладіть на тісто.
Зверху викладіть філе Нерки та загорніть тісто з двох сторін.
Змастіть рулет жовтком та посипте насінням кунжуту. Залиште на 30 хв настоятися і потім випікайте в духовці вродовж 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Тим часом, приготуйте гарнір. Наріжте томати та сир Фета. Приправте сіллю, оливковою олією та листям петрушки.
Готовий рулет розріжте на рівні частини та подавайте с салатом з томатів і Фети.