Курку нарізаємо на шматочки.
Додаємо йогурт та спеції (кумін пудра, чорний перець, сіль, коріандр) і ретельно перемішуємо та масажуємо.
Готуємо імбирно-часникову пасту: імбир та часник натираємо на дрібній терці та перемішуємо. Додаємо до курки та залишаємо маринуватися. Після чого обсмажуємо курку на пательні або грилі і відкладаємо окремо. Додаємо у каструлю кеш'ю та насіння гарбуза і покриваємо водою, ставимо на вогонь і варимо близько 30 хвилин.
Нарізаємо томати та цибулю. Обсмажуємо цибулю на соняшниковій олії та додаємо імбирно-часникову пасту, після того, як вона стала м’якшою, додаємо томати, зменшуємо вогонь та залишаємо томитися протягом 15-20 хвилин. Додаємо кардамон та червоний чилі.
Додаємо у ємність для збивання томати та цибулю + варені горіхи. Перебиваємо до однорідної маси. Готово.
На пательню додаємо соус та курку, додаємо вершки та вершкове масло і перемішуємо, доводимо трохи на вогні, вимикаємо та можемо подавати до столу.
Варимо рис: (100 г рису на 200 г води): промиваємо його під водою близько 5 разів, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, та залишаємо під кришкою варитися до готовності.
Готово! Також можна подавати з кінзою. Смачного!