Подрібнюємо цибулю шалот. У сотейник додаємо вино та винний оцет.
Нарізаємо багет слайсами та обсмажуємо на оливковій олії з обох сторін до золотистої скоринки та натираємо долькою часнику.
Мідії перекладаємо у каструлю, накриваємо кришкою та прогріваємо на середньому вогні протягом 3 хвилин.
У сотейник з вином, додаємо шалот, ставимо на вогонь та випарюємо рідину. Вершкове масло нарізаємо на квадратики і поступово додаємо до соусу постійно помішуючи поки воно не розстане.
Мідії дістаємо з кастульки та знімаємо верхню мушлю. Викладаємо на тарілку м'ясом догори та поливаємо соусом.
Кладемо поруч грінку, смачного!