Підготовлюємо всі овочі та промиваємо шпинат.
Нарізаємо кабачок, та чистимо суцвіття броколі*. Подрібнюємо шпинат та мигдаль. *щоб отримати максимальну концентрацію сульфорафану із броколі, розкладіть її на суцвіття, залишіть на 20 хвилин, а потім бланшуйте протягом 1-2 хв.
На пательню додаємо вершкове масло, розстоплюємо. Додаємо броколі та обсмажуємо на середньому вогні 1 хвилину та додаємо зелений горошок і шпинат та накриваємо кришкою на 30 секунд, для того, щоб припустити шпинат.
Розбиваємо яйця та додаємо 30 грам води, зменшуємо вогонь, петрушку та додаємо до пательні. накриваємо кришкою на 5 хвилин.
Подрібнюємо норі та додаємо при подачі + мигдаль та бринзу. *якщо у вас чутливий ШКТ, використовуйте бринзу із молока типу А2 (овече, буйволине та козине) - воно краще переноситься.
* ідеально - замочувати крупи та горіхи на 8-12 годин. Попереднє замочування у підкисленому середовищі (вода із нефільтрованим оцетом або лимонним соком) допоможе знизити вміст антинутрієнтів і покращити засвоєння мінералів. Відрізаємо скибку хліба Чорноброва. Готово!