Ккал на порцію: 542
БЖВ на порцію: 40 34 18
Очистіть лангустіни від панцирю розрізавши ножицями. Дістаньте мʼякоть та очистіть від зайвого, промийте під проточною водою.
Нарізаємо по діагоналі, викладаючи на тарілку по колу.
Очистіть апельсин від шкірки та дістаньте мʼякоть апельсину, залишок соку вичавіть на мʼясо лонгустинів у тарілці.
Мʼякоть апельсину наріжте на шматочки і викладіть на тарілку, вичавіть 1/4 соку лайма, фенхель наріжте тонкими смужками та викладіть зверху. Приправьте рожевим перцем, оливковою олією та малдонською сіллю.
З фенхеля зріжте зелену частину (ростки) та прикрасьте зверху перед подачею. Готово!