Ккал на порцію: 479
БЖВ на порцію: 35 35 8,4
Чистимо рибу або ви можете скористуватись цією послугою у нас в рибному відділі. Подрібнюємо зелень та часник.
Вершкове масло додаємо у глибоку ємність та ретельно перемішуємо з зеленню та часником. Томати чері розрізаємо навпіл.
Робимо рівномірні розрізи на рибі. На ємність для випікання додаємо оливкову олію та перекладаємо рибу. Зверху додаємо ще оливкову олію, сіль та перець та масажуємо, щоб риба увібрала спеції. Вершкове масло з зеленню викладаємо на рибу та ретельно змащуємо рибу рівномірно розприділяємо по поверхні.
Додаємо томатний соус та каперси.
Додаємо до риби томати.
Подрібнюємо оливки та викладаємо зверху і відправляємо випікатись на 20-25 хвилин у духовку на 200 градусів.
Дістаємо з духовки та поливаємо рибу олією, яка зібралась у ємності.
Викладаємо на тарілку для подачі, поливаємо оливковою олією. Готово!