Ккал на порцію: 222
БЖВ на порцію: 11 4,1 29
Підготовлюємо всі інгредієнти.
Очищуємо моркву та нарізаємо маленькими кубиками або натираємо на терку.
Подрібнюємо кабачок та зелень.
Перекладаємо овочі у тарілку та додаємо рис та краб і ретельно перемішуємо.
Додаємо устричний соус, кунжутну олію та перемішуємо.
Рисовий папір змочуємо та розрізаємо на 4 частини.
Зверху викладаємо суміш та загортаємо у форму голубців.
Перекладаємо у бамбукову пароварку. Повторюємо декілька разів. Ставимо сотейнік з водою та чекаємо поки вода закіпить. Та ставимо на 2 хвилини.
Готуємо соус: додаємо мірін, соєвий, кунжутну олію, сік з дольки лайму та перемішуємо. Викладаємо на тарілку трохи соусу, голубці, поливаємо соусом зверху та посипаємо спеціями Тогараши та оливковою олією.