Ккал на порцію: 356
БЖВ на порцію: 38 16 14
Чистимо рибу або ви можете скористуватись цією послугою у нас в рибному відділі.Половинку лимону нарізаємо слайсами та розчавлюємо часник. Робимо надріз на брюшці та у глибоку ємність додаємо абрисововий маринад для того, щоб добре змастити її всередині, додаємо часник, петрушку та 2 слайси лимону.
В глибоку ємність додаємо 1 кг крупної морської солі та 5 ст.л звичайної солі, воду та ретельно перемішуємо.
На ємність для випікання викладаємо пергамент та рівномірно розприділяємо сіль по поверхні, додаємо слайсами нарізаний лимон та зверху викладаємо рибу.
Всю рибу покриваємо сіллю та огортаємо її соляною ковдрою. Відправляємо віпікатись у духовку на 25 хвилин, 200 градусів.
Дістаємо дорадо та розбиваємо сіляну ковдру та перекладаємо у тарілку для подачі.
Поливаємо оливковою олію та подаємо з лимоном. Готово!