Ккал на порцію: 806
БЖВ на порцію: 18 68 33
Каракатицю промийте під проточною водою, розберіть її та відріжте щупальця і приберіть присоски.
На тулубі зробіть маленькі надрізи вздовж і поперек. Наріжте на шматочки.
Додайте сіль та перець та перемішайте у крохмалі. Викладіть на окремий посуд прибравши зайвий крохмаль.
У сотейник додайте олію для смаження та розігрійте. У киплячю олію викладіть каракатицю та обсмажте до золотистої скоринки (орієнтовно протягом 3 хвилин)
Подрібність зелень викладіть в ємність, додайте майонез, паприку та огірки нарізані дрібним кубиком, перемішайте та додайте сік лимону.
На тарілку викладаємо соус, після хрустку каракатицю, зверху полийте соком лимону. Смачного!