Нарізаємо огірок.
Обсмажуємо хліб на вершкову маслі. Відварюємо яйце до повної готовності. Та переминаємо його у глибокій ємності. * не бійтеся хліба:). Але обирайте лише на заквасці. Закваска покращує засвоєння мінералів, нейтралізує частину токсинів, знижує рівень глютену, робить хліб легшим для засвоєння.
Скибку хлібу змащуємо песто та додаємо зверху яйце та огірок.
Зверху додаємо сардини та кімчі. * білкові продукти радимо поєднувати із чимось кислим (як кімчі та квашена капуста). Таким чином, ми природньо стимулюємо рівень соляної кислоти і покращуємо засвоєння білка.
Подрібнюємо норі та викладаємо зверху + паростки.
Смачного!