Ккал на порцію: 662
БЖВ на порцію: 23 36 62
Нарізаємо цибулю напівкільцями. Перець подрібнюємо на соломкою, а томати кубиком.
Подрібнюємо чілі та часник. Змішуємо спеції та подрібнюємо китайський перець чілі.
В окріп додаємо яйця та варимо 6 хвилин. Подрібнюємо зелень.
На пательню додаємо оливкову олію та додаємо спеції для того, щоб розкрити їх аромат.
Обсмажуємо цибулю 2 хвилини та додаємо часник та свіжий чілі + вершкове масло, ретельно перемішуємо та додаємо перець та томати та томатну пасту.
Мішаючи додаємо 50г води. Обсмажуємо протягом 5 хвилин, вимикаємо та додаємо зелень.
Очищуємо яйця. Відрізаємо скибку Гаражного хлібу та викладаємо на нього обсмажені овочі та яйця.
Поливаємо оливковою олією, трохи додаємо солі на яйця та викладаємо зелень. Смачного!