Ккал на порцію: 891
БЖВ на порцію: 23 62 65
У чашу блендера помістіть зерна з відвареного початку кукурудзи, додайте кефір та молоко. Перебийте до однорідної маси. Потім додайте два види борошна, сіль та розпушувач, ретельно перемішайте на невеликих обертах.
Потім додайте два види борошна, сіль та розпушувач, ретельно перемішайте на невеликих обертах.
Сосиску нанизайте на паличку для корн догів.
Обваляйте в кукурудзяному крохмалі та занурте в тісто, обережно прокручуйте, щоб тісто рівномірно покрило сосиску.
Опустіть корн дог у розігріту олію, тримаючи за паличку, та обережно обертайте його, щоб рівномірно обсмажити до золотистого кольору (приблизно 4-6 хвилин).
Для приготування зеленого масла бланшируйте зелень базиліка (кілька секунд у киплячій воді, потім в холодну). Висушіть та перебийте в блендері з оливковою олією. Процідіть масло через серветку.
Для сервірування викладіть на тарілку лабне, зверху покладіть корн дог. Намалюйте смужки медової гірчиці та базилікового майонезу. Прикрасьте листочками укропу та орегано, посипте спеціями Togarashi і злегка по колу полийте зеленим маслом.