Ккал на порцію: 769
БЖВ на порцію: 35 49 50
Готуємо тісто (на 10 булочек): всі інгредієнти охолодити до +2–4 °C. У міксері змішати (дріжджі, цукор, яйця, молоко, 70 грам води, борошно та сіль) протягом 20 хвилин, стежачи за тим, щоб температура тіста не піднімалася вище +22 °C. Додати масло в три етапи протягом 10 хвилин, вимішувати до отримання глютенового вікна. Температура тіста не повинна перевищувати +24 °C.
Відстоювання та формування: готове тісто залишити відпочити на 15 хвилин, потім розділити на частину вагою 70 г, сформувати булочки. Випікання: змастити булочку яєчною сумішшю, запекти в розігрітій до 190 °C духовці, потім знизити температуру до 165 °C і випікати 20 хвилин.
Зробіть надріз на булці.
Обсмажте свинячу сосиску на грилі до золотистої скоринки. Розріжте булку та також обсмажте її на грилі, попередньо змастивши вершковим маслом, до рум’яної, золотистої скоринки.
Паралельно в невеликій каструльці розтопіть сир Чеддер з додаванням невеликої кількості молока(2-5 ст.л), щоб сир мав консистенцію соусу.
Попередньо відварений початок кукурудзи змастіть вершковим маслом та обсмажте на грилі.
Готову сосиску покладіть у надрізану та обсмажену булку, зверху полийте сирним соусом із Чеддера. Додайте слайси зерен кукурудзи, знятих з обсмаженого початка. Прикрасьте страву листочками орегано, посипте підсушеним насінням гарбуза та спеціями тогараши.