Доставка

recipes-foto
  • 7 годин + остигання
  • 5 порцій

Ккал на порцію: на 1 паску 2280

БЖВ на порцію: 39 72 374

Автор рецепту: Дмитро Роговський

Паска з цукатами

  • Борошно пшеничне органічне вищого гатунку, Екород 1 кг
  • Цукор з ваніллю 7,5 г
  • Дріжджі сухі 3 уп
  • Цукор білий 400 г
  • Цукати апельсинові органічні Culinat 150 г
  • Родзинки султанські 250 г
  • Пудра цукрова 500 г
  • Бренді 30 г
  • Лимон 1 шт
  • Апельсин 1 шт
  • Молоко 500 мл
  • Масло вершкове 350 г
  • Яйця органічні 10 шт
  • Кефір 150 г
  • Лимонний сік 1 ст.л
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Дмитро Роговський