Ккал на порцію: 1518
БЖВ на порцію: 58 58 187
Тісто: на 6 шт Готуємо тісто (пропорція вказана на 6 шт) Замішуємо воду 1170 мл та борошно 1760г і відправляємо тісто відпочивати на 20 хвилин для пасвиного вироблення глютену.
Після того додаємо 100 мл води, поступово сіль, дріжджі та замішуємо. В кінці коли тісто однорідне ми додаємо оливкову олію.
Розділяємо тісто на 6 шматочків та формуємо у кульки.
Обвалюємо у кукурузяній крупі кожен шматочок.
Розрівнюємо до плоскої форми потрібного діаметру.
Змащуємо тісто зверху вершками та змащуємо бортики оливковою олією.
Додаємо на піцу сир та базилік. Відправляємо випікатись у піч на 220 градусів до рум’яної скоринки.
Додаємо зверху оливкову олію та натираємо сулугуні.
Розрізаємо на шматочки. Готово, насолоджуйтесь!