Підготовлюємо всі інгредієнти.
У ємність для міксера додаємо молоко (170 мл) кімнатної температури, 1 яйце, білий цукор (80 г), борошно (420 г), дріжджі та вмикаємо міксер на низькій швидкості. Перемішуємо орієнтовно 5 хвилин до повного об'єднання. Додаємо вершкове масло, яке має бути теплим.
Після того, як тісто в нас готове ми його формуємо у кулю та залишаємо при кімнатній температурі на 1,5-2 години до збільшення удвічі.
Готуємо начинку: у ємність міксера додаємо кисломолочний сир, ванільний цукор та білий цукор (100 г або 4 ст.л), перемішуємо, додаємо одне яйце, сметану (3 ст.л.) та знову перемішуємо. На пательню додаємо тростинний цукор 1 ст.л, викладаємо зверху половинки абрикосів та томимо 3 хвилини на середньому вогні. Тісто ділимо на 8 шматочків та формуємо у кулі. Викладаємо на пергамент та відправляємо розстоюватися при кімнатній температурі на 20 хвилин. Вмикаємо духовку на 180°C.
Після розстойки склянкою або вручну формуємо виїмки під начинку, розподіляємо її рівномірно ложкою або кондитерським мішком, змащуємо збитим жовтком (1 шт), викладаємо карамелізований абрикос зверху, бортики посипаємо крамблом.
Випікаємо 20 хв на 180 градусів. Чекаємо поки охолоне, смачного!