Підготуйте всі інгредієнти.
Насипте в глибоку миску попередньо просіяне борошно, додайте цукор звичайний і коричневий, розпушувач та розмішайте.
Вершкове масло подрібніть на маленькі шматочки, додайте його у миску і перетріть руками, поки суміш не стане однорідною та сипучою.
Додайте яйце та замісіть пісочне тісто розтираючими рухами.
Всипте шоколад обох видів, зʼєднайте його з тістом, розподіливши рівномірно.
Викладіть тісто на поверхню стола та сформуйте з нього «ковбаску», загорніть у харчову плівку, закрутіть її краї. Прокатайте тісто руками, надаючи йому округлої форми. Помістіть в холодильник на 15 хвилин.
Розігрійте духову шафу до температури 170 °С. Приберіть харчову плівку і наріжте тісто на порції по 1 см завтовшки.
Сформуйте вироби однакового діаметра та товщини. Викладіть на вистелене пергаментом деко так, щоб відстань між печивом дорівнювалась діаметру. Випікайте в духовці протягом 12 хв. Якщо за цей час печиво не встигло колоризуватися, залиште його в духовці ще на 2 хв.
Перемістіть пергамент з готовим печивом на холодну поверхню, дайте охолонути 5-6 хв та покладіть на таріль. Смачного!