Ккал на порцію: 618
БЖВ на порцію: 7,1 39 67
Розрізаємо навпіл гарбуз та відправляємо в духовку на 180 градусів на 40-50 хвилин до повної готовності.
Натираємо заморожене масло на велику терку, додаємо борошно, 2 грама солі, перемішуємо у ємності, додаємо льодяну воду і вимішуємо тісто міксером або руками, не даґчи йому нагрітись. Готове тісто завертаємо у плівку та відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин.
Готовий та остиглий гарбуз чистимо та виймаємо насіння. Ставимо нагріватись духову шафу на 180*с.
Перекладаємо у глибоку тарілку 450г гарбузу, додаємо суміш спецій, кокосові вершки, цукор, ваніль та перебиваємо все блендером.
В іншій ємності змішуємо яєчний замінник та воду, і ретельно перемішаємо вінчиком. Після додаємо до гарбузової начинки і ще раз перебиваємо.
Достаємо тісто з холодильника та розкачуємо між двох пергаментів до товщини 3-4мм. Викладаємо у форму та обрізаємо края. Виливаємо начинку і відправляємо у духовку на 40 хвилин.
Для прикрашання міксером взбиваємо охолоджені вершки на високій швидкості 3 хвилини до стабільної текстури, і перекладаємо у кондитерській мішечок.
Готовому пирогу даємо час охолонути, а після прикрашаємо вершками або за смаком.