Ккал на порцію: 480
БЖВ на порцію: 33 28 19
Очистіть креветки залишивши хвіст і голову.
Підготуйте овочі. Цибулю та часник наріжте маленьким кубиком, подрібніть петрушку.
Розігрійте пательню з оливковою олією та обсмажте креветки впродовж 2 хв на середньому вогні. Додайте часник, обсмажте ще пару хвилин і перекладіть в ємність для запікання.
Після обсмажте цибулю, додайте біле вино, томати пелаті та протушіть соус. Додайте сіль, перець, цукор і сущений орегано.
В ємність з креветками додайте соус, сир фета та полийте оливковою олією.
Запікайте продовж 10 хв при 180С.
Викладіть на тарілку, збризніть соком лимона та прикрасьте подрібненою петрушкою.