Ккал на порцію: 927
БЖВ на порцію: 43 48 85
Розріжте перець на 4 частини, видаліть насіння, викладіть на лист для запікання та полийте оливковою олією. Запікайте при температурі 200С впродовж 15 хв. Після дістаньте з печі і загорніть у фольгу. Через 5 хвилин очистіть перець від шкіри.
Наріжте хліб товщиною 2-3 см та обсмажте на пательні з додаванням оливкової олії по 1-2 хв з кожної сторони.
У глибоку ємність викладіть печений перець, часник, кінзу, панірувальні сухарі, додайте оливкову олію та зіру. Збийте блендером до однорідної маси та додайте сіль і перець за смаком.
Очистіть огірок від кожури, розріжте навпіл і наріжте слайсами, а томати Чері просто навпіл.
Змастіть тост сиром Філадельфія, зверху викладіть масу з печеного перцю, восьминіг, огірок і томати Чері.
Прикрасьте листям базиліку, подрібненим волоським горіхом і полийте оливковою олією.