Ккал на порцію: 932
БЖВ на порцію: 31 42 106
Розріжте часник навпіл та викладіть разом з томатами в ємність для запікання.
Додайте гілочку розмарину і м’яти та полийте оливковою олією 40-50 г. Посоліть та поперчіть. Випікайте при температурі 180С впродовж 25 хвилин.
Відріжте слайс хлібу (приблизно 2-3 см товщиною) та обсмажте на розігрітій пательні з оливковою олією з двох сторін до хрусткої скоринки. Коли овочі готові і трошки охолонули, вичавіть печений часник на тост і рівномірно розподіліть.
Зверху викладіть руколу, а на неї розірвану бурату. Додайте печені томати, листя базиліка та ще трошки оливкової олії. Посоліть та поперчіть за смаком.