Доставка

  • 20 хвилин
  • 1 порція

Ккал на порцію: 693

БЖВ на порцію: 16 32 90

Автор рецепту: Володимир Ярославський

Пенне зі спельти з трьома видами томатів

  • Пенне, Felicetti Monogranо 120 г.
  • Томати чері 5-6 шт.
  • В'ялені томати 3-4 шт.
  • Консервовані томати 4 шт.
  • Оливки Таджеске 50 г.
  • Оливкова олія на смак
  • Часник 2 зубчики
  • Базилік 1 гілочка
  • Пармезан на смак
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Володимир Ярославський

  • Доведіть воду до кипіння, посоліть і викладіть в неї пасту. Варіть близько 10 хвилин.

  • На теплу сковороду додайте оливкову олію, дрібно нарізаний часник і обсмажте на маленькому вогні. Потім додайте консервовані томати і трохи води з пасти, протушкуйте.

  • Додайте оливки, в’ялені томати і трішки свежемолотого перцю. Тушкуйте близько 1 хвилини. Одночасно додайте пасту, розрізані на кілька частин свіжі черрі і базилік. Все добре перемішайте. Готово!