Ккал на порцію: 827
БЖВ на порцію: 30 23 141
Промиваємо кейл та зриваємо листочки з кожної гілочки.
Чистимо шпинат та відриваємо листя від гілок.
Чистимо часник.
В підсолений окріп додаємо зелень та часник і бланшируємо протягом 1 хвилини.
Після чого зелень перекладаємо у холодну воду з льодом, для того, щоб зелень не втратила свій колір. Окріп з під зелені не зливаємо, після в ній ми будемо варити пасту.
Додаємо зелень у чашу для блендеру, натираємо цедру з половини лимону, додаємо пармезан та вичавлюємо сік з половини лимону. Додаємо оливкову олію та зовсім трохи води в якій варилась зелень.
Перебиваємо в блендері, але не до м'якого стану, а залишаємо соус текстурним.
Додаємо в окріп пасту та відварюємо на 1 хвилину менше вказаного часу на упаковці.
Додаємо на пательню оливкову олію, соус та пасту та 1 половник води в якій варили пасту. Протягом 1 хвилини перемішуємо на вогні та вимикаємо. Перекладаємо у посуд для подачі, додаємо зверху трохи пармезану. Смачного!